Elektricien (vrijwilliger)

Stichting Goed voor Elkaar is op zoek naar een elektricien (vrijwilliger). We zoeken iemand die met verstand van zaken de verlichting in onze winkel  Lotus 2de hands kan repareren. Bent u geïnteresseerd, wilt u meer informatie ? Neem contact op via e-mail of telefoon: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of 0610191631

Winkelmedewerker (vrijwilliger)

Ook zoeken wij een enthousiaste winkelmedewerker (vrijwilliger) om het team van onze winkel Lotus 2de hands te versterken! Stichting Goed voor Elkaar zet zich in voor Zeeuwse gezinnen en alleenstaanden die moeten rondkomen van een minimum inkomen. In de winkel verkopen we tweedehands kleding, huishoudelijke artikelen, baby artikelen, speelgoed en boeken. De medewerker heeft als taak het helpen van klanten, artikelen sorteren en de winkel op orde houden.

Eigenschappen:
- Open staan voor andere mensen
- Betrouwbaar en zelfstandig
- Bij voorkeur ervaring met het werken in een winkel (omgaan met geld en klanten).

Locatie: Middelburg
Werkdagen: Donderdagen en/of vrijdagen

Chauffeur milieustraat (vrijwilliger)

Wij zijn op zoek naar een vrijwilliger die het afval van de winkel naar de milieustraat zou willen rijden. Een vrijwilliger met eigen vervoer en in overleg met de vrijwilliger willen wij afspraken maken om op bepaalde dagen stort te rijden.

Dit betreft een vacature voor vrijwilligerswerk.
Als vrijwilliger op Walcheren kun je (vaak gratis) deelnemen aan trainingen, themabijeenkomsten en workshops.

Eigenschappen:
In het bezit van een rijbewijs en eigen vervoer
Affiniteit met de doelstelling en doelgroep
Open staan voor andere mensen
Betrouwbaar en zelfstandig

Locatie: Gemeente Middelburg
Werkdagen: In overleg
Aantal uur per week: In overleg
Minimum leeftijd: 21

Stichting Goed voor Elkaar/Lotus2dehands