Project Hand in Hand: Bij Stichting Goed voor Elkaar kunnen gezinnen zich inschrijven voor hulp. Maar we willen graag iets betekenen voor al die mensen die alleenstaand zijn en veel moeite hebben om rond te komen. Wij hebben om die reden Project Hand in Hand in leven groepen. Om in aanmerking te komen voor hulp gelden de algemene voorwaarden voor hulp. Voor inzage klik hier. 

Wilt u zich aanmelden ? Klik hier voor het aanmeldformulier (Word document). Of hier (PDF bestand). Het aanmeldformulier kunt u ook ophalen in de winkel. Heeft u nog vragen dan kunt u deze aan ons stellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. U kunt ons ook bellen: 0610191631.

U kunt het ingevulde formulier met de kopieën van de gevraagde bewijzen opsturen naar:

Stichting Goed voor Elkaar
Ter attentie van: B. Beijer
Bogardstraat 33
4331 BM Middelburg

 

Schrijf op de kopie van uw paspoort of ID kaart:
-dat het een kopie is,
-voor wie of welk product de kopie bedoeld is (Stichting Goed voor Elkaar)
-de datum waarop u de kopie afgeeft,
-streep uw burgerservicenummer (BSN) door; in het document, maar ook in de strook nummers (bij paspoort) onderaan,
-u mag ook de pasfoto afschermen,

Klik hier voor een voorbeeld van een afgeschermd paspoort

Klik hier voor een voorbeeld van een afgeschermde ID kaart

 

U kunt het formulier ook in een gesloten envelop afgeven in de winkel (Lotus 2e hands, Bogardstraat 33, 4331 BM Middelburg). Vermeld op de envelop: T.a.v. B. Beijer.

Uiterlijk 10 dagen nadat wij uw aanmelding hebben ontvangen ligt er in de winkel een envelop voor u klaar met een reactie op uw aanvraag. Mocht uw aanvraag onverhoopt afgewezen worden dan wordt daarvan de reden vermeld.